Tagok

Palotai István

ének9-10 éves koromtól meghatározó szerepe van a zenének az életemben.

Az évek során tánczenészként több formációban is szerepeltem. A klaszikus rock zenében is képviselem magam. Néhány zenekar a részvétemmel.. Desszert.. Múlt-kor.. Blue-Cafe.. Doubleback RB..

Az éneklés mellett gitározom és billentyűs hangszereken játszom.

Blénessy Márk

gitár, vokálHat évesen kezdtem el hegedülni. Hét év zeneiskola után rájöttem, hogy nem tudok azon a hangszeren "minden sound-ot" megszólaltatni, amit szeretnék. Ekkor jött a gitár!

1996 óta játszom különféle zenekarokban Lukács Peta, majd Mohai Tamás tanítványaként leginkább rock-blues-swing-rockabilly-lounge stílusokban.
(Zenekarok: Whizz-Bang, All Right Mama, Sugar Daddys).

Petrik Balázs

billentyűk, vokálGyerekkorom óta vonzott a zene világa, meg az, hogy örömöt szerezzek környezetemnek.

Több hangszeren is megtanultam muzsikálni, mert mindig is fontosnak éreztem a zenét az életemben. Fő hangszerem a zongora.

Célom az, hogy mulattassam és jó kedvre derítsem az embertársaimat.

Bak Ernő

basszusgitár, énekA zene nagy teret hódított meg az életemben. Tizenkét évesen kezdtem zenével foglalkozni, ami azóta olyannyira kinőtte magát, hogy jelenleg tanárként oktatom a diákjaimat trombita és gitár mesteri kezelésére.

Mint tanárnak, jó példát illik mutatni, ezért a zenekar, a közös zenélés nekem is életem egyik nagyon fontos része.

Devecz Gyula Tamás

dob, vokál"Zene nélkül mit érek én?"

Zsoltihoz hasonlóan szintén 9 évesen kezdtem a zongorával, amit 6 évig tanultam, és nagyon jó alapot adott. 16 évesen kezdtem a dobokkal ismerkedni, és megszerettem, azóta próbálom egyre magasabb szinten űzni. :)

Több zenekarban és stílusban is hozom a "betonegyet". Az egyik legjobb érzés látni, amikor az emberek arra a zenére mulatnak, amit a zenekar élőben összerak a színpadon.